When a customer answers your satisfaction survey sent through email, they will be taken to a thank-you page that contains additional questions or a text box where they can leave comments or thanks (based on what you've configured).


By default, your portal layout will be applied to this page. For example, if you've changed your customer portal color to reflect your brand, like this:



...then your survey thank-you page will look like this:



The navigation tab is removed by default. However, if you have changed the code to customize your portal (if you are on the Estate or the Forest plans), you will see the thank-you page with the navigation tabs. For example, we have customized our own portal and our thank-you page looks like this:



You can remove these navigation tabs in your thank-you page by adding a check in your header and footer code. 

  • Go to Admin > Portals > Customize portal > Layout & pages.
  • Under Portal layout, go to the Header section and make the following change in the code. Please note that your existing header code should be kept intact so that your customer portal layout doesn't change. 

 

{% if  portal.current_page != 'csat_survey' %}

-> YOUR CURRENT HEADER CODE GOES HERE <-

{% else %} 
<header class="banner">
<div class="banner-wrapper">
<div class="banner-title">
{{ portal | logo : true }}
<h1 class="ellipsis heading">{{portal.name|h}}</h1>
</div>
</div>
</header>
{% endif %}
  •  To remove the footer from your thank you page, go to the Footer section and add the following check:

 

{% if  portal.current_page != 'csat_survey' %}

-> YOUR CURRENT FOOTER CODE GOES HERE <-

{% endif %}

 

You can use the same logic to customize your thank-you page further.


When a customer answers your satisfaction survey sent through email, they will be taken to a thank you page. The thank you page contains additional questions or a text box where they can leave comments or just a thank you message (based on what you have configured). 


By default, your portal layout will be applied to this page. For example, if you have changed your customer portal color to reflect your brand, like this:



then your survey thank you page will look like this:



The navigation tab is removed by default. However, if you have changed the code to customize your portal (if you are on the Estate or the Forest plan), you will see the thank you page with the navigation tabs. For example, we have customized our own portal and our thank you page looks like this:



You can remove these navigation tabs in your thank you page by adding a check in your header and footer code. 

  • Go to Admin > Portals > Customize portal > Layout & pages.
  • Under 'Portal layout', go to the 'Header' section and make the following change in the code. Please note that your existing header code should be kept intact so your customer portal layout doesn't change. 

 

{% if  portal.current_page != 'csat_survey' %}

-> YOUR CURRENT HEADER CODE GOES HERE <-

{% else %} 
<header class="banner">
<div class="banner-wrapper">
<div class="banner-title">
{{ portal | logo : true }}
<h1 class="ellipsis heading">{{portal.name|h}}</h1>
</div>
</div>
</header>
{% endif %}
  •  To remove the footer from your thank you page, go to the 'Footer' section and add the following check:

 

{% if  portal.current_page != 'csat_survey' %}

-> YOUR CURRENT FOOTER CODE GOES HERE <-

{% endif %}

 

You can use the same logic to customize your thank you page further.